Aanmelden bij EliteDating

EliteDating

Ben jij een single met niveau, en klaar om het pad van de liefde weer te bewandelen? Dan zit u goed bij EliteDating. EliteDating is dé datingsite voor hoogopgeleiden singles. Leden van EliteDating zijn serieus op zoek naar een nieuwe partner. Een nieuwe partner om alle leuke en minder leuke momenten in het leven mee te delen. Op EliteDating word je gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijk persoonlijkheidstest. Wanneer je deze test serieus en eerlijk invult is de kans groot dat je gematched wordt met singles die veel overeenkomsten met jou als persoon vertonen. Dit maakt de communicatie makkelijker en beter. Dit is een goede start wanneer je nieuwe mensen wilt leren kennen, en open staat voor een serieuze relatie.

Persoonlijkheidstest

EliteDating maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Bij het ontwikkelen van deze test zijn mensen betrokken geweest zoals relatiespecialisten en psychologen. Dit zorgt ervoor dat de test van hoog niveau is en een goed beeld geen van de leden waardoor deze goed aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het invullen van deze test duurt zo’n 20 minuten. Dit lijkt veel, maar als je nagaat dat dit een uitgebreide wetenschappelijke test is, is dit eigenlijk helemaal niet zo lang. Op basis van de door jou gegeven antwoorden word je gekoppeld aan andere leden. Dit gebeurt op basis van karakter, interesses, geloof en wat je verwacht van een relatie. Het feit dat de test zorgvuldig en wetenschappelijk is opgebouwd is zeker een groot pluspunt van EliteDating!

Treedt buiten de Nederlandse grenzen

EliteDating is in een heel aantal landen actief in Europa. Wie weet zit jouw grote liefde niet in Nederland, maar in het buitenland! Doordat EliteDating internationaal actief is, heb je ook de mogelijkheid om in contact te komen met singles uit andere landen.

Liever binnen een beperkte straal vanaf jouw woonplaats? Dan kan natuurlijk ook. Inschrijven op EliteDating doe je gemakkelijk en is bovendien gratis!

Aanmelden bij EliteDating