Aanmelden bij Parship

Parship

Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is Parship wellicht iets voor jou. Parship is dé datingsite voor hogeropgeleiden. De doelgroep van Parship zijn met name de 30-plussers. Deze doelgroep is dan ook 76% van de leden van Parship. Het grootste gedeelte hiervan zit in de leeftijdscategorie 30 – 55 jaar. Ben jij een vrijgezel die in deze leeftijdscategorie valt en tevens hoogopgeleid bent. Dan zit je helemaal goed bij Parship. Als hoogopgeleide is het vaak fijn te daten met iemand anders die rond hetzelfde niveau heeft gestudeerd. Uiteraard is dit niet altijd het geval. Echter uit ervaring is dit in de communicatie vaak een stuk fijner.

Gratis persoonlijkheidstest

Op jouw zoektocht nog gemakkelijk te vinden, en bewust op zoek te gaan naar mogelijke dates heeft Parship een persoonlijkheidstest opgesteld. Deze persoonlijkheidstest kun je gratis doen. Met deze resultaten an Parship jou gerichte suggesties doen. Zo kom je gemakkelijk in contact met andere singles op Parship die veel verwante eigenschappen hebben en hetzelfde in het leven staan als jij. Dit schept gelijk een band waardoor het in contact komen met elkaar veelal een stuk gemakkelijker en soepeler gaat. 1 op de 3 leden van Parship vindt dat ook liefde via deze datingsite. Wij doen dan ook regelmatig onderzoek onder de leden van verschillende datingsites. Zo komen wij ook regelmatig in contact met koppels die elkaar hebben gevonden via Parship. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat de persoonlijkheidstest van toegevoegde waarde was. De koppels hadden veelal gelijk een klik, eenmaal in gesprek bleven ze gezellig kletsen. Een date mocht dan ook niet ontbreken!

Wat kost dit mij?

Het aanmaken van een account op Parship is gratis. Echter zijn de mogelijkheden dan beperkt. Wilt u er volledig voor gaan en gebruik maken van de verschillende functies dient u een membership af te sluiten. De membership kosten zijn vergeleken met andere datingsites aan de hoge kant. Maar dit brengt ook voordelen met zich mee. De betaalde leden investeren erin om een leuke partner te vinden. De betaalde leden van Parship zijn dan ook serieus op zoek, wat zorgt voor een hogere kans van slagen op het vinden van uw perfecte partner! Maak nu gratis uw profiel aan, en niks staat uw zoektocht naar liefde meer in de weg!

Aanmelden bij Parship